Skip to main content

Meet Our Locals

Het ontstaan: een samensmelting van verschillende ingrediƫnten.

Het begon met een verlangen naar een eigen plek met een eigen product. Door onze ervaringen, dromen, onze verschillende culturen en een flink dosis doorzettingsvermogen samen te smelten werd onze koffiebar in 2013 uit liefde geboren.

Een koffiebar in het dwaalgebied van Tilburg die we naar eigen smaak hebben ingericht. De inspiratie komt voort uit onze mooie reizen over de hele wereld. Onze oorsprong bestaat ook uit verschillende culturen en dat zie en proef je ” Global Flavors”.

Ontdek meer over jouw favoriete plek in het dwaalgebied van de stad.

Homemade sweets

Alles maken we zelf en dat proef je!

Van de taart tot de koekjes, van de sauzen tot de hummussen.
Koffiebranderij the Rise, Locals

Koffiebranderij

Vers gebrand uit eigen koffiebranderij

Naast een koffiebar zijn we ook een koffiebranderij. We leveren alleen hoge kwaliteitskoffie, ambachtelijk gebrand in onze eigen koffiebranderij.
Bij ons krijg je meer dan alleen koffie - je krijgt een verhaal van versheid en traceerbaarheid. Daarnaast werken we samen met fietskoeriers voor een lagere Co2 voetafdruk.
Colombia koffie

Koffiebonen

Zakjes van 250 gr of 1 kilo

We hebben een webshop en bij de koffiebar zijn er losse zakjes van 250 gr en 1 kilo verkrijgbaar. Voor meer info vraag aan de barista voor smaakadvies of kijk op de website van de branderij.
smashed avo en grilled aubergine

Lokale leveranciers

Alles halen we van dichtbij

De naam zegt het al, Locals. Veel lokale producten:
Biologische melk van boer Guus uit Udenhout
Brood van Theo Pastoor
Kaas van de Kaaszaak
Vlees en eieren van de Walhoeve
Bier van Beerze, Kraft en stadsbrouwerij Tilburg
Wijn van Darewines
Team Locals

Team Locals

Wij werken als een team

We zijn allemaal verschillende identiteiten maar werken daarom juist heel goed met elkaar. Iedereen heeft zijn/haar talenten en die proberen we zo goed mogelijk in te zetten.
Reizen

Reizen

Global Flavors?

De inspiratie voor Locals is ontstaan vanuit de vele reizen die we hebben gemaakt. We komen van oorsprong ook uit verschillende culturen en dat zie je een klein beetje terug in het interieur en op de kaart. Vandaar de slogan " Global Flavors"